Logeerhuis Palm Pelle

Groene Velden 197

In het prachtige landelijke buitengebied van Lelystad is logeerhuis PalmPelle gelegen. Met veel speelruimte rondom het gebouw is dit bij uitstek een heerlijke plek om te ontspannen, te spelen en te genieten van de buitenlucht en de natuur. Logeerhuis Groene Velden ligt op hetzelfde terrein. Om te zorgen voor een goede combinatie van de groepen zorgen we dat de zorgbehoefte en de zorgvraag op elkaar worden afgestemd.

Logeerhuis PalmPelle richt zich meer op de doelgroep kinderen en jeugdigen met een (lichte) verstandelijke beperking. Het logeerhuis heeft op de benedenverdieping 3 aangepaste slaapkamers en een badkamer voor kinderen met een meervoudige beperking. De overige slaapkamers zijn op de bovenverdieping.

Op Palm Pelle bieden extra veiligheid 's nachts door gebruik te maken van het inluistersysteem van Triade. Zeker voor kinderen met bijvoorbeeld epilepsie biedt dit extra veiligheid.

Logeren in logeerhuis PalmPelle staat voor rust, gezelligheid en ontspanning. Samen koken, samen spelen, wandelen. Het activiteitenaanbod is afgestemd op de vraag van het kind.

Overdag werken er per dienst 2 begeleiders, ‘s nachts is er 1 begeleider aanwezig (slaapdienst).

Het logeerhuis is (bij voldoende deelname) ieder weekend en tijdens vakantieperiodes open.

Informatie

Plaats: Lelystad
Ligging: Landelijke omgeving
Max. aantal plaatsen: 8
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking
Rolstoelgebruikers: Ja
Begeleiding: 24 uur per dag, Professioneel
Leeftijd jeugdigen: 0 - 23 jaar
Financiering: Jeugdwet, PGB, Zorg in Natura, eigen financiering, wlz
Overnachting Mogelijk: Ja
Frequentie: Tijdelijk, Structureel
Type opvang: Logeerhuis

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie. Neem dan contact op met Triade 0883232132 en vraag naar de afdeling aanmelding en plaatsing. Of mail naar intake@triade-flevoland.nl