Zorgboerderij Reemzorg (Meerzoo)

Samen met de begeleiders voer en verzorg je de dieren en kun je paardrijden. Wij bieden ook creatieve activiteiten, tuinonderhoud, administratieve werkzaamheden, magazijn/kantinewerkzaamheden, werkzaamheden op evenementen, kleine verbouwingen en opknapwerkzaamheden, PR activiteiten en natuurlijk spelen. 

Naast de boerderij dieren zoals; paarden, ezels, geiten, kippen, alpaca┬┤s enz. hebben wij ook neusberen, wasberen, slangen, hagedissen, schildpadden, uilen en nog veel meer. 

Wij vinden het belangrijk om de deelnemers vaardigheden aan te leren, waardoor ze beter met hun beperking om leren gaan en kunnen werken aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer staat hoog in het vaandel.

Ook vinden wij de verantwoordelijkheid voor de dieren, zelfvertrouwen, waardering en respect erg belangrijk, maar ook het genieten van het werk tussen de dieren in de natuur. Ieder mens is uniek op zijn/haar eigen manier en daarom kijken wij dus vooral naar de dingen die deelnemers wel kunnen en niet zo zeer naar de dingen die ze niet kunnen.

Informatie

Plaats: Marknesse
Ligging: Landelijke omgeving
Max. aantal plaatsen: 8
Eigen slaapkamer: Ja
Doelgroep: Verstandelijke beperking, GGZ, Jeugdhulp
Rolstoelgebruikers: Nee
Begeleiding: 24 uur per dag, Professioneel
Financiering: Jeugdwet, PGB, Zorg in Natura, eigen financiering, wlz
Overnachting Mogelijk: Ja
Type opvang: Dagopvang, Logeerhuis, Vakantie

Zorgboerderij Reemzorg (Meerzoo)
Steenwijkerweg 15
Marknesse

Contactpersoon: Jan van het Meer
Telefoonnummer: 0527-204495

www.reemzorg.nl

info@reemzorg.nl

https://www.facebook.com/MeerZoo-Dierenpark-kinderboerderij-Zorgboerderij-163406403795147/